Útalapkészítés és aszfaltozás

Útépítés az ország egész területén

Cégünk sokéves gyakorlattal, komoly gépparkkal vállal aszfaltozási munkálatokat  az ország egész területén! Szervezett, nagy létszámú szakembergárdával és felelős műszaki vezetőkkel rendelkezünk, ami garantálja a gyors és precíz munkavégzést.

Mindig a határidő pontos betartásával és a megrendelő igényeinek megfelelően dolgozunk!

Bérelhető földmunkagépeka Vir-Sug 2005 Kft. telephelyén

Gyors és igényes munkavégzés

Felkészült, szervezett műszaki szakembergárdával és műszaki vezetőinkkel várjuk megkeresését

Saját géppark

Műszaki felszereltségünk lehetővé teszi a független munkavégzést és a legújabb technológiák alkalmazását

Ingyenes felmérés

Kötelezettségmentes, ingyenes felmérést végzünk, mielőtt árajánlatot adunk 

Ügyfélelégettség

Dinamikusan fejlődő cégünk számára a legjobb referencia az elégedett ügyfél 

A megfelelő aszfalt típus kiválasztása

Az aszfalton sokkal jobban érvényesül az útfelület és az útburkolati jelek kontrasztja, a vezetők sokkal inkább észreveszik a forgalmi sávok határát jelző vonalakat, a terelőnyilakat vagy a gyalogos-átkelőhelyeket. A megfelelően kiválasztott és elkészített aszfaltburkolat dekoratív, tartós. Széles körű felhasználási lehetőségei miatt a nagy és igénybe vett felületek legkeresettebb burkolóanyaga. 

Igény szerint alkalmazható utak, járdák, telephelyek, parkolók, leszállópályák stb. burkolásához, továbbá kiválóan funkcionál építőipari védőrétegként és a talajvíz elleni védekezésben. Egyre inkább alkalmazzák a töltések, gátak kialakítása során is. Ahhoz, hogy a célnak és az egyedi igényeknek legmegfelelőbb tulajdonságú és összetételű aszfalt kerüljön lerakásra, előzőleg minden esetben szakszerű helyszíni felmérésre van szükség. 

A gondosan és szakszerűen elkészített aszfaltburkolat sokáig megőrzi eredeti állagát és alacsony fenntartási költségek mellett hosszú élettartammal bír. Az alapanyag keverék összetételétől függően több aszfalt típus létezik, melyek eltérő mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek. 

 

Kérje árajánlatunkat!

Hogy megismerje az Ön igényeihez leginkább illő megoldást, kérje ki bizalommal szakembereink véleményét!

Mobil: +36 20 257 4022

E-mail: virsugkft@gmail.com